Flat no. 4

Flat no. 4   Inspiration O-p-t-i-c-a-l

Two levels for this “studio” complete with a large private terrace (36sqm): a solarium space defined by the geometry of boxwood and young leylandii plants in oversized Ikon pots. Directly communicating with the kitchen and living area, the outdoor space equipped, like a large stage, wonderfully embraces the scenery of the lake with its island and opposite shores. An alchemy of light and greenery to participate in and be regenerated daily. Inside, the living area reveals its contemporary orientation and superb attention to functionality: from the camouflaged kitchenette, custom-made from nautical concepts, to the refined practicality of the industrial resins that make the floor, to the natural stone wall, that thanks to a careful project has been preserved at double height, thus forcing the light in from the two overlapping openings. A calibrated planning work, consisting of the liberation of spatial and lightning constraints to ensure maximum transfer of the external elements to the interior. Adjacent to the living room is the bathroom designed with a well-thought placement of handmade grey Valcromath wardrobes at its entrance. From the living area, through an iron spiral staircase, you access the sleeping area, an open and linear space, articulated by the white iron balustrade overlooking the water: innovation, with a hint of nostalgia. What gives further lightness to this floating room is the ceiling Velux, which almost converts it into a small greenhouse. In the more open spaces, the white and charcoal black of the optical suggestions are interrupted only by cleverly placed ruby-red grafts. For the rest, the studio is chromatically uniform, in a game of adjacent grey and turtledove shades inspired by the stone of which the whole house is made. A restful modern fresco. Perfection just happens…

Details

Availability

Prices start at: 130 per night

Reservation Form

Required fields are followed by *